Cadeau Vaderdag 60 jaar

Cadeau voor Vaderdag als hij ook nog eens 60 jaar wordt

Wanneer je vader op Vaderdag ook nog eens 60 jaar is, kun je dat samen vieren. Als er meer kinderen getrouwd zijn en kinderen hebben, is het een mooie gedachte om de dag samen door te brengen. Je zou een huisje af kunnen huren op een vakantiepark en daar met zijn allen naar toe gaan. Je kunt er gezellig met de hele familie een paar dagen doorbrengen om op Vaderdag samen uit eten te gaan. Omdat je weet dat vader en moeder verzot is op de kleinkinderen is het leuk om op Vaderdag onder het eten voor zijn verjaardag een mooie foto te geven van zijn kinderen, aangetrouwden en kleinkinderen. Je kunt aan vader daarbij ook nog een ander cadeau geven voor de Vaderdag.

Bekijk alle cadeaus voor papa en opa ->

Als je niet goed weet wat je zou kunnen geven, kun je kijken op de website www.PrachtigKado.nl Op deze site staan voorbeelden genoeg wat je zou kunnen geven. Opa en oma kunnen op het vakantiepark met de kleinkinderen naar de speeltuin of zelfs gaan zwemmen. Ze kunnen dan echt genieten van de kleinkinderen. Lees hieronder meer over een cadeau Vaderdag 60 jaar.

Cadeau Vaderdag 60 jaar, enkele tips:

Een mok met een foto

De kleinkinderen zouden aan opa een mok kunnen geven met daarop een afbeelding van de kleinkinderen. De mok zal door hem in de toekomst veel gebruikt worden. Iedereen die thuis langskomt, ziet dat opa uit de mok drinkt die hij van de kleinkinderen heeft gehad. Hij zal tonen hoe trots hij op de kleinkinderen is. Een mok met foto is te bestellen op: Mok bedrukken.

Familiefoto
Wanneer er meer kinderen zijn, is het een leuke gedachte om aan opa op Vaderdag een afbeelding van het hele gezin te geven. De oudste zal de afspraak maken bij een goede fotograaf. Er zal een dag en tijd worden afgesproken en de plaats waar de foto gemaakt wordt. Wanneer ook opa en oma op de foto erbij moeten staan, zal een van de kinderen ze ophalen en na het foto maken weer thuisbrengen. Wanneer ze allemaal aangekomen zijn, zal de fotograaf een paar foto’s maken. Hij zal de mooiste uitkiezen en deze inlijsten in de lijst die je uitgekozen hebt. De foto kun je geven wanneer je uit eten gaat met de familie.

Last Updated on

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.