Cadeau voor eerste Vaderdag

Jullie zijn voor het eerst ouders geworden. De eerste Vaderdag voor je partner is een bijzondere gelegenheid. Je wilt de vader van je lieve baby verrassen met een geweldig, maar ook bijzonder cadeau. Een bijzonder cadeau voor een nieuwe fase in jullie leven. Een cadeau voor eerste Vaderdag moet wel heel speciaal zijn. De origineelste cadeaus op een rij.

Bekijk alle cadeaus voor papa en opa ->

Cadeau voor een eerste Vaderdag.

Papa’s zijn de beste

De vader van je kind is natuurlijk niet je eigen vader. Het is daarom leuk als de baby het cadeau aan papa ‘geeft’. Denk daarbij aan een rompertje met daarop een grappige tekst, bijvoorbeeld: mijn papa is the best of ik hartje papa of iets dergelijks. Om het persoonlijk te maken kun je de naam van je partner achter ‘papa’ zetten. Slabbers en spenen kunnen ook met leuke teksten voor papa zijn gedrukt. Wedden dat je partner trots zal zijn? Deze kleinigheden zijn lief en vooral bijzonder voor een eerste Vaderdag. Wil je toch meer persoonlijks uit papa’s eerste Vaderdag cadeau halen? Meer tips en idee├źn genoeg!

Voor creatieve mama’s
Hou je zelf van een beetje creativiteit, dan is niets persoonlijker dan een zelfgemaakt cadeau te geven op Vaderdag. Een verftekening van voetjes en/of handjes kun je in een mooi schilderijlijst zetten. Geen zin om met vingerverf te werken? Denk dan aan gipsafdruk. Vergeet niet de datum en ‘voor papa’ op papier te zetten. Een leuke herinnering voor later is voor altijd vereeuwigd. Is je baby ouder dan zes maanden?

Laat je kleine dan zelf lekker met de verf spelen op papier. Kleine kunstenaars leren dan al vroeg creatief te zijn. Knip het kunstwerkje van je kindje uit tot een mooi hart en lijst hem in. Een foto van jou en je baby kun je op een sleutelhanger laten drukken of op een mok. Iedere keer als je partner zijn sleutels pakt ziet hij jullie en/ of zijn koffie drinkt uit zijn favoriete nieuwe mok!

Last Updated on

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.