Vaderdag 17 juni

Vaderdag valt komend jaar op 17 juni. Een perfecte dag om jouw vader eens goed in het zonnetje te zetten. Verras jouw vader op Vaderdag 17 juni met een heerlijk ontbijt op bed en een prachtig cadeau. Bij Vaderdag horen toch eigenlijk wel zelfgemaakte cadeautjes. Of je nu een kind bent of al ouder, je kunt eenvoudig de mooiste cadeaus voor papa maken. Lees gauw verder en zie hoe eenvoudig het is om online prachtige Vaderdag cadeaus te maken.

Vaderdag 17 juni, enkele cadeautips.

 • Laptophoes
  Wil jij jouw vader een praktisch cadeau geven? Geef hem dan een eigen laptophoes. Je kunt de hoes helemaal perfectioneren en zelf teksten, afbeeldingen of eigen foto’s toevoegen. Zo kun je een uniek ontwerp maken. Maak bijvoorbeeld een laptophoes met

  Vaderdag 17 juni
  Badjas voor Vaderdag 17 juni.

  afbeeldingen van zijn favoriete serie of schrijf een persoonlijke tekst op de laptophoes. Het is erg eenvoudig en in een paar klikken heb jij zelf een laptophoes voor jouw vader ontworpen.

 • Tegeltjeswijsheid
  Heeft jouw vader wel eens van die wijze uitspraken? Uitspraken waar jij echt wat aan hebt gehad? Vereeuwig deze wijsheid dan in een tegeltje voor aan de wand. De tegeltjes met wijsheid komen weer helemaal terug en zo kun je een uniek tegeltje maken met de mooie woorden van jouw vader. Kies voor een Oudhollandse look en maak zo een perfect cadeau voor papa.
 • Sleutelhanger
  Het is erg leuk om samen met de kinderen online een sleutelhanger te maken voor Vaderdag. Het is heel eenvoudig en het programma is ook goed te gebruiken met kinderen. Zo creëer je samen een uniek cadeau voor papa. Je kunt een leuke foto van de kinderen laten drukken op de sleutelhanger of een mooie tekst erop laten schrijven door de kinderen.

Maak Vaderdag op 17 juni extra bijzonder met een persoonlijk cadeautje. Een zelfgemaakt cadeau is het mooiste wat jouw vader kan ontvangen. Het aanbod is enorm en je kunt al snel een mooi product vinden wat jij kunt omtoveren tot een origineel Vaderdag cadeau. Geef jouw vader een persoonlijk cadeau en ontwerp jouw unieke Vaderdag cadeau online.

Enkele cadeaus voor Vaderdag 17 juni:

Mok met spreuk
6,95 inc. BTW en bedrukking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.