Vaderdag cadeau 1 jaar

De eerste verjaardag van een kindje is erg speciaal. Het kindje zal het zelf nog niet echt begrijpen, maar voor ouders is het natuurlijk een erg speciale dag. Om het kindje toch te laten beseffen dat het voor hem of haar een speciale dag is, kan je hem of haar verwennen met wat persoonlijke cadeautjes. Lees hieronder verder over het kopen van een Vaderdag cadeau 1 jaar.

Bekijk alle cadeaus voor Vaderdag ->

Vaderdag cadeau 1 jaar.

Knuffel of tutpopje

Kinderen vinden het heerlijk om met een knuffel of tutpopje rond te lopen of te slapen. Zij worden hier vaak rustig van en het is voor hen een vertrouwd ding, ze voelen zich daar goed bij. Veel kinderen kunnen niet eens slapen zonder hun favoriete knuffel of tutpopje. Je kan natuurlijk iets in een speelgoedwinkel of babyspeciaalzaak kopen, maar het is natuurlijk veel leuker om een knuffel of tutpopje te voorzien van een persoonlijk tintje. Zo kan je bijvoorbeeld de naam van het kindje op het knuffeltje of tutpopje laten borduren.

Speentje
Heeft dit jarige kindje een speentje? Dan is het wellicht leuk om hem of haar een speendoekje te geven. Ook op dit doekje kan je de naam van het kindje laten borduren. Zo kan iedereen altijd zien van wie deze speen is. Handig voor bijvoorbeeld op het kinderdagverblijf.

Zwemmen
Gaat dit kindje elke week met zijn moeder naar babyzwemmen? Dan is een badjas of badcape leuk om te geven. Op de badjas of badcape kan uiteraard ook weer de naam geborduurd worden.

Lekkerbekje
Veel kinderen eten graag, maar ze maken er vaak ook een enorme smeerboel van. Ze willen alles zelf doen, mama of papa mag niet helpen. Dit is natuurlijk goed voor de ontwikkeling van het kind, maar ook voor de wasmachine. Deze maakt overuren. Om de kleren wat te beschermen, kan je de jarige job of het jarige jetje een slabbetje geven met daarop zijn of haar eigen naam geborduurd.

Speelgoed
Als ze een jaar zijn, gaan kinderen de wereld echt goed ontdekken. Alles wat ze zien, willen ze aanraken, vastpakken en in hun mond stoppen. Helaas kan dit niet met alles, maar als je hen speelgoed geeft, dan kan dat wel. Het is bijvoorbeeld leuk om een leuke rammelaar te geven. Hier kunnen kinderen zich lang mee vermaken!

Er zijn dus heel veel cadeautjes mogelijk! Er zit ook vast wel iets tussen wat geschikt is voor het kindje waar jij iets voor zoekt! Veel succes met het uitzoeken en veel plezier met het geven.

Cadeautje bestellen voor Vaderdag?

Last Updated on

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.