Vaderdag cadeau 10 euro – 2020

Wil jij jouw vader verrassen op Vaderdag met een mooi zelfgemaakt cadeau? Dat kan met elk budget. Een cadeau zelf ontwerpen kan heel eenvoudig en voordelig online. Wij hebben de leukste cadeauopties voor Vaderdag cadeau 10 euro voor jou op een rijtje gezet. Maak jouw eigen Vaderdag cadeau en verras jouw Vader met een bijzonder en persoonlijk cadeau.

Bekijk alle Vaderdag cadeaus ->

Vaderdag cadeau 10 euro voor 2020.

Een koffiemok bedrukken voor papa?
Voor minder dan 10 euro kun je een prachtige koffiemok ontwerpen voor Vaderdag. Is jouw vader een echte koffieleut? Dan kun je heb zeker goed verrassen met een mooie en persoonlijke koffiemok. Kies een mooie foto van jouw vader of een gezinsfoto en laat deze rondom op de

mok bedrukken. Zo drinkt jouw vader elke dag uit een bijzondere mok. Ook kun je een inspirerende quote of tekst laten drukken op de mok. Maak jouw eigen ‘Super Papa’ mok of een mok voor ‘De liefste Papa’. Niets is leuker dan zelfgemaakte cadeaus ontvangen en jouw vader zal dit cadeau zeker weten te waarderen.

Telefoonhoesje voor papa?
Een mooi cadeau hoeft helemaal niet duur te zijn. Zo kun je er ook voor kiezen op een telefoonhoesje voor jouw vader te ontwerpen. Ook hier kun je alles zelf aanpassen en ontwerpen. Kies een mooie foto die je wilt laten afdrukken op het hoesje of een mooie tekst. Is er een tekst die goed bij jouw vader past of heeft hij een grappig stopwoordje? Geef hem dan een uniek telefoonhoesje met deze spreuk. Het is een bijzonder praktisch, maar ook erg leuk en persoonlijk cadeautje.

Bierpul voor papadag maken?
Is jouw vader meer een bierdrinker dan een koffiedrinker? Geen probleem! Ontwerp dan een mooie bierpul voor jouw vader. Jouw vader kan dan elk biertje drinken uit zijn eigen pul. Je kunt hier een ludiek cadeau van maken door een grappige foto van jouw vader te laten afdrukken op de pul.

Een zelfgemaakt cadeau dat ook nog een praktisch en voordelig is? Je maakt het heel eenvoudig online. De mogelijkheden zijn eindeloos en met een budget van 10 euro kun je al heel veel mooie cadeaus ontwerpen. Verras jouw vader met een persoonlijk cadeautje op Vaderdag.

Last Updated on

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.