Vaderdag cadeau 15 euro

Wil jij jouw vader verrassen met een prachtig en persoonlijk cadeau op Vaderdag? Voor elk budget kun je zelf fantastische cadeaus ontwerpen online. Wij hebben de leukste cadeaus die je zelf kunt ontwerpen met een budget van 15 euro hier op een rijtje gezet. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een Vaderdag cadeau 15 euro? Dit zijn de beste opties.

Bekijk alle Vaderdag cadeaus ->

Vaderdag cadeau 15 euro.

Agenda
Je kunt jouw vader een gepersonaliseerde agenda cadeau doen. Voor een klein bedrag maak jij eenvoudig en snel een eigen agenda. Je kunt foto’s en tekst toevoegen en een prachtige agenda ontwerpen voor jouw vader. Zo kan hij elke dag herinnert worden aan dit prachtige

cadeau. Kies een aantal mooie gezinsfoto’s en inspirerende teksten en maak op deze manier een fantastisch Vaderdag cadeau.

Iphonehoesje
Een ander cadeau waar jouw vader dagelijks plezier van kan hebben, is een zelfgemaakt telefoonhoesje. Wordt stap voor stap geholpen met het ontwerpen van een uniek telefoonhoesje online. Zo kun je eigen foto’s toevoegen en tekst laten drukken op het hoesje. Maak een superhelden hoesje voor jouw vader of kies een leuke foto van jullie samen om te gebruiken. Een telefoonhoesje ontwerpen is helemaal niet duur en past perfect bij een budget van 15 euro.

Een eigen koffiemok
Wat is er nu leuker dan een eigen koffiemok? Je kunt eenvoudig een koffiemok ontwerpen met eigen afbeeldingen, foto’s en teksten. Zo kun je en mooie foto vereeuwigen op een koffiemok en drinkt jouw vader dagelijks uit een unieke mok. Ook kun je een afbeelding van de favoriete serie of artiest gebruiken voor de mok of een ‘Super Papa’ mok ontwerpen met tekst. Het is heel eenvoudig om een mok te ontwerpen en het is een goed betaalbare optie.

Je hoeft geen groot budget te hebben om jouw vader eens flink in het zonnetje te zetten op Vaderdag. Een persoonlijk en zelfgemaakt cadeau is erg eenvoudig om online te maken en ook nog eens goed betaalbaar. Met een leuke foto kun je al gauw producten ontwerpen en unieke cadeaus maken. Verras jouw vader op Vaderdag met een origineel cadeau met een persoonlijk tintje.

Last Updated on

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.