Vaderdag cadeau 70 jaar

Ben jij op zoek naar een mooi geschenk voor Vaderdag voor jouw vader op leeftijd? Je kunt jouw vader een onvergetelijke Vaderdag geven met een mooi en persoonlijk cadeau. Je kunt eenvoudig online zelf jouw cadeaus ontwerpen en zo jouw vader verrassen met een origineel cadeau. Een Vaderdag cadeau 70 jaar is een bijzonder cadeau. Je kunt waarschijnlijk samen met jouw kinderen een uniek cadeau ontwerpen om jouw vader te verrassen. Wij hebben een aantal leuke opties voor jou op een rijtje gezet.

Bekijk alle Vaderdag cadeaus ->

Vaderdag cadeau 70 jaar.

Koffiemok
Houdt jouw vader nog wel van een sterk bakkie? Geef hem dan zijn eigen koffiemok cadeau. Je kunt een mooie koffiemok ontwerpen en zelf de kleuren kiezen en afbeeldingen, foto’s en tekst toevoegen. Je kunt een Super Papa (en Opa) mok maken met een foto van jouw vader, of een mooie gezinsfoto of foto van de kleinkinderen gebruiken. Zo geniet jouw vader net iets extra van zijn bak koffie.

Een eigen puzzel

Een mooi en bijzonder cadeau is een eigen puzzel. Je kunt een eigen foto gebruiken en deze omtoveren tot puzzel of een afbeelding van een hobby van jouw vader gebruiken. Houdt hij bijvoorbeeld erg van vogelspotten? Maak dan een puzzel met mooie afbeeldingen van vogels. De opties zijn eindeloos om een bijzondere puzzel te maken.

Tegeltje met wijsheid
Jouw vader van 70 jaar heeft waarschijnlijk de tijd van tegeltjeswijsheid in levende lijve meegemaakt. Hoe leuk is het dan om een tegeltje met wijsheden van jouw vader cadeau te doen. Heeft jouw vader een bijzondere uitspraak of stopwoord? Laat dit dan bedrukken op een tegel voor een bijzonder cadeau. Ook kun je een persoonlijke boodschap of woorden van waardering laten bedrukken op een tegeltje voor een uniek cadeau.

Je kunt jouw vader van 70 op feestelijke wijze verrassen op Vaderdag met unieke en zelfgemaakte cadeaus. Gebruik mooie foto’s van jouw gezin of kleinkinderen en tover deze om in mooie producten en cadeaus. Op deze manier heb je altijd een bijzonder cadeau voor jouw vader. Verwen jouw vader op Vaderdag met een zelfgemaakt cadeau.

Meer over Vaderdag cadeautjes:

Last Updated on

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.