Vaderdag cadeau baby

Een baby, dat is al een cadeau op zich! De eerste Vaderdag van een papa is erg bijzonder. Dat mag zeker gevierd worden! Hoe leuk is het als je kleintje op deze dag aan papa gepresenteerd wordt in een romper met daarop een foto van vader en kind? Een simpel maar leuk cadeau. Rompertjes zijn in vele kleuren beschikbaar en kunnen naar wens bedrukt worden. In plaats van een romper kan er natuurlijk ook gekozen worden voor een baby T-shirt. Een goed begin van papa’s eerste Vaderdag is het halve werk! Rompers en shirtjes kun je nooit genoeg hebben! Een baby moet nogal eens verkleed worden. Twee vliegen in één klap dus!

Bekijk alle Vaderdag cadeaus ->

Vaderdag cadeau namens de baby

Nog meer tips voor papa

Uiteraard is er nog veel meer mogelijk. Gepersonaliseerde items vallen vaak goed in de smaak. Een agenda met daarop een foto van het gehele gezin is ook erg leuk. Op deze manier zal papa altijd met een glimlach naar zijn werk gaan. Een ander voorbeeld is een notitieboekje. Een foto van de kleine spruit erop maakt dit boekje meteen heel erg bijzonders. Dit soort cadeaus zijn praktisch én leuk! Ze worden dagelijks gebruikt waardoor papa er elke dag van kan genieten. Je zou ook kunnen overwegen om een mok te personaliseren. Vader kan zo elke ochtend koffie drinken terwijl hij ook zijn kindje lachend en vrolijk ziet. Misschien neemt hij de mok wel mee naar zijn werk als trotse vader zijnde!

Wat tijd voor papa zelf
Als kers op de taart geef je een gepersonaliseerde fles wijn. Een foto van jullie slapende kindje erop is leuk. De boodschap is dat ook papa wat tijd voor zichzelf mag vrijmaken, dat lukt prima wanneer de kleine uk in dromenland is! Wellicht proosten jullie dezelfde avond nog omdat jullie een geweldige eerste Vaderdag hebben gehad!

Voor meer informatie over het vinden van leuke Vaderdag cadeautjes:

Last Updated on

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.