Vaderdag cadeau eerste

De eerste Vaderdag als vader is een bijzondere dag. Deze dag moet zeker gevierd worden en een mooi, persoonlijk cadeau mag niet ontbreken. Wil jij jouw partner, zoon, vriend of broer verrassen op deze bijzondere dag met een cadeau? Dan hebben wij wat leuke cadeau-inspiratie voor jou. Een eerste Vaderdag cadeau is een bijzonder presentje dat veel voor de vader kan betekenen. Wij hebben de leukste cadeaus die je zelf online kunt maken voor jou op een rijtje gezet. Lees hieronder meer over de eerste Vaderdag.

Bekijk alle Vaderdag cadeaus ->

Een eerste Vaderdag, welk cadeau?

Foto cadeau
Waar kan je een kersverse vader nu meer een plezier mee doen dan met een foto van de kleine? Je kunt een mooie foto van de baby laten

afdrukken op groot formaat, of als kunstwerk en laten afdrukken op canvas. Verder zijn de opties voor foto cadeaus eindeloos. Je kunt de bijzondere foto ook afdrukken op producten zoals, een notitieboekje, een muismat, een mok, een bord of op kleding. Je kunt op deze manier zelf persoonlijke cadeaus ontwerpen met de mooiste foto’s van de baby.

Papa cadeaus
Leuke Vaderdag cadeaus voor de eerste Vaderdag, zijn cadeaus om de papastatus bevestigen. Laat teksten als ‘de liefste papa’, ‘super papa’, ‘mijn eerste Vaderdag’ borduren of bedrukken op cadeaus. Zo kun je een mooi shirt, badjas, kussen, deken, tas en wat al niet meer ontwerpen met deze prachtige teksten.

Voor de kleine
Natuurlijk draait het leven van de Vader nu om de kleine. Daarom zijn cadeaus voor de kleine ook perfecte cadeaus op Vaderdag. Ontwerp lieve kleertjes met teksten als ‘Mijn vader is de beste’, voor een perfect cadeau op Vaderdag. Je kunt baby cadeaus ook zelf ontwerpen. Maak een mooie knuffel online voor een uniek en persoonlijk cadeau.

De eerste Vaderdag als vader is een bijzonder dag. Op deze dag mag je de kersverse vader eens goed in het zonnetje zetten met een prachtig cadeau. Ontwerp jouw eigen cadeaus online voor een persoonlijk tintje aan de cadeaus. Vier de eerste Vaderdag goed met mooie en persoonlijke cadeaus.

Last Updated on

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.