Vaderdag cadeau van een baby

Wordt het de eerste Vaderdag als vader en wil je de Vader in het zonnetje zetten met een cadeau? Een Vaderdag cadeau van een baby is een perfect geschenk voor de eerste Vaderdag. Verwen de kersverse vader met een bijzonder cadeau op deze bijzondere dag. Een cadeau van de baby geeft een mooi persoonlijk tintje. Maar hoe maak je dit en wat zijn de mogelijkheden? Online kun je eenvoudig cadeaus ontwerpen en zo perfecte cadeaus voor Vaderdag maken. Wij geven je graag wat cadeauinspiratie. Lees hieronder meer over een Vaderdag cadeau van een baby.

Bekijk alle Vaderdag cadeaus ->

Vaderdag cadeau van een baby.

Babykleertjes

Hoe leuk is het om de jonge papa op deze dag te verrassen met de baby die en shirtje of rompertje aan heeft met ‘De liefste Papa’. Dit is een geweldige manier om de nieuwe vader op een spontane manier te verrassen. Je kunt heel eenvoudig zelf babykleertjes ontwerpen met foto’s en teksten. Kies een mooie foto en een lieve tekst om de papa eens goed te verrassen op deze bijzondere Vaderdag.

Fotocadeaus

Natuurlijk ben je als kersverse vader enorm trots op je kleine. Je kunt daarom ook erg goed een fotocadeau met foto’s van de baby maken voor Vaderdag. De opties voor het drukken van foto’s zijn eindeloos. Zo kun je van notitieboekjes tot muismatten creĆ«ren met een foto. Ook kun je een foto laten afdrukken op een telefoonhoesje of op kleding. Een foto van de kleine wil je zo vaak mogelijk zien, je kunt deze herinneringen vereeuwigen door er een fotocadeau van de te maken. Upload jouw foto en maak eenvoudig de meest unieke cadeaus.

Koffiemok

Als ouders met een baby zul je zeker heel wat koffie nodig hebben. Een leuk cadeau voor Vaderdag, is dan ook een gepersonaliseerde koffiemok. Je kunt ook hierop foto’s van de kleine laten afdrukken of ervoor kiezen om een ‘Super Papa’ mok te maken. Kies een mooi design en maak een speciale superhelden mok voor jouw vader.

De eerste Vaderdag als papa met een baby moet zeker gevierd worden. De mogelijkheden om zelf cadeaus te maken zijn eindeloos. Geef de jonge papa een bijzonder cadeau van de baby om de dag nog extra speciaal te maken.

Last Updated on

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.