Vaderdag groep 3

Wil jij samen met jouw kind een mooi cadeau voor papa maken? Maak Vaderdag een onvergetelijke dag met een zelfgemaakt cadeau. Zit jouw kind in groep 3 en wil je samen aan de knutsel? Maak dan een Vaderdag cadeau groep 3 samen online. Je hebt online een enorm aanbod aan mogelijkheden om zelf een cadeau te maken. Het is erg eenvoudig en je kunt dit goed samen met jouw kind doen. Wij hebben een aantal leuke voorbeelden voor een Vaderdag cadeau groep 3 hier op een rijtje gezet.

Bekijk alle Vaderdag cadeaus ->

Vaderdag groep 3.

Muismat
Een leuk en praktisch cadeau voor papa is een muismat. Het is een mooie cadeau en eenvoudig te maken. Het is daarom een goede optie om samen met jouw kind te maken. Je kunt de muismat volledig naar eigen smaak ontwerpen. Je kunt gebruik maken van foto’s, afbeeldingen en zelf teksten toevoegen en de kleuren bepalen. Zo kun je jouw kind de foto laten uitzoeken en een mooie tekst op de muismat laten schrijven.

Sleutelhanger

Een andere leuke optie is het ontwerpen van een sleutelhanger. Het is een klein presentje dat door zijn unieke ontwerp veel persoonlijke waarde heeft. Je kunt jouw kind helemaal zelf laten bepalen hoe hij/zij de sleutelhanger wil ontwerpen. Wil je er een mooie tekst op laten drukken of toch liever een leuke foto. Het is een uniek en zeer waardevol cadeau. Zo heeft papa altijd een uniek cadeau van zijn kinderen bij zich.

Een tegeltje voor aan de muur
Tegeltjeswijsheid komt weer helemaal terug. Hoe leuk is het om samen met jouw kinderen een mooie tegeltje voor papa te maken. Je kunt de kinderen zelf een unieke quote laten bedenken voor papa of een mooi gedichtje laten opzoeken. Je kunt de tekst op het tegeltje laten drukken en het ontwerp helemaal zelf bepalen. Het is een eenvoudige optie en een origineel cadeau voor Vaderdag. (Vaderdag groep 3 tip)

Samen met jouw kind een cadeau knutselen voor Vaderdag hoeft helemaal niet voor rommel in huis te zorgen. Ga online knutselen en maak zo samen unieke cadeaus voor Vaderdag. Je kunt zo een praktisch cadeau geven dat een persoonlijk tintje heeft.

Last Updated on

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.