Vaderdag humor

Origineel Vaderdag cadeau met humor!

Zoek jij een uniek en persoonlijk cadeau voor Vaderdag? Soms is het lastig om het perfecte cadeau te vinden, maar er zijn heel veel leuke cadeautjes te vinden. Lees hieronder verder over Vaderdag humor, persoonlijke cadeautjes met bijvoorbeeld een humoristische spreuk of foto.

Bekijk alle Vaderdag cadeaus ->

Verwennerij voor papa.
Is jouw vader iemand die graag anderen verwend en daar graag heel wat uurtjes voor in de keuken doorbrengt? Dan is een leuke schort met daarop een grappige of persoonlijke tekst wellicht een leuk cadeau. Uiteraard mag een bijpassende koksmuts dan zeker niet ontbreken.

Snoepkont
Als jouw vader een snoepkont is en van lekkere koekjes (of snoepjes) houdt, dan is een persoonlijke koektrommel leuk om te geven. Koektrommels zijn leverbaar in verschillende maten en vormen. Op de koektrommel kan je een foto van een leuk moment in jullie leven laten drukken. Zo wordt het een erg persoonlijk cadeau.

Biertje of wijntje voor papa?
Veel vaders houden wel van een biertje. Een persoonlijke opener, barmat of onderzettertjes zijn dus altijd een goed cadeau om te geven. Drinkt jouw vader liever een wijntje? Dan is het wellicht leuk om hem een eigen fles wijn te geven. Op het etiket kan jij een mooie foto laten drukken of een toepasselijke tekst. Dit wijntje zal jouw vader zeker goed smaken!

Vaderdag humor, met een mok voor op kantoor of muismat!

Koffieleut
Ook met een mok (met daarop een mooie foto van jullie) zit je altijd goed! Als jouw vader thuis of op zijn werk geniet van een heerlijke mok koffie, dan zal hij steeds aan jullie denken!

Kantoor
Heeft jouw vader een kantoorbaan? Dan zal hij heel wat uurtjes achter de pc doorbrengen. Geef hem dan een muismat met daarop een mooie foto van jullie laatste vakantie of ander bijzonder moment. Zo zal hij heel de dag aan jou denken!

Veel mogelijkheden
Er zijn heel veel verschillende cadeautjes mogelijk. Het is leuk om deze cadeautjes te personaliseren. Je kan bijvoorbeeld wel een standaard sleutelhanger geven, maar als je er eentje geeft met daaraan een leuke foto van jullie, dan is dat gelijk veel leuker! Dus een persoonlijk cadeau is altijd goed. Er zijn goedkope, persoonlijke cadeautjes op internet te vinden, maar er zijn ook grote, dure, persoonlijke cadeautjes te vinden. Er is dus altijd wel iets te vinden wat binnen jouw budget valt. Veel succes met het uitzoeken van het perfecte, persoonlijke vaderdagcadeau en veel plezier met het geven van jouw unieke cadeau!

Last Updated on

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.