Vaderdag kado baby

Wordt het jouw eerste Vaderdag als vader? Dan mag deze dag zeker niet zonder een prachtig cadeau voorbij gaan. Ben jij op zoek naar een cadeau voor een kersverse papa? Dan hebben wij een aantal leuke Vaderdag kado baby voor jou op een rijtje gezet. Een mooi persoonlijk en zelfontworpen cadeau, is het beste cadeau wat je kunt geven op een eerste Vaderdag.

Bekijk alle Vaderdag cadeaus ->

Vaderdag kado baby.

De liefste papa kleertjes
Waar doe je een nieuwe papa het meeste plezier mee? Toch vaak met cadeaus voor de baby. Daarom zijn mooie kleertjes met een eigen tekst misschien wel de leukste cadeaus. De mogelijkheden zijn eindeloos. Kies bijvoorbeeld een mooi rompertje, shirtje of mutsje en kies

vervolgens de gewenste tekst. Teksten als ‘Mijn eerste Vaderdag’ of ‘De liefste papa’ zijn perfecte teksten om te laten borduren op deze kleertjes. Zo verras jij de vader met een prachtig geschenk op Vaderdag.

Knuffel
Een andere leuke optie is om zelf een knuffeltje te ontwerpen. Een leuk cadeau voor papa maar ook leuk Vaderdag kado baby. Je kunt online jouw eigen knuffel ontwerpen. Je kunt zelf de vorm van de knuffel kiezen, kleur en ook nog een mooie tekst op laten bedrukken. Een mooi cadeau voor een Vaderdag met een baby, is een knuffel met naam van de baby op papa.

Foto cadeau
Verras de jonge vader met het mooiste geschenk wat je kunt geven op Vaderdag. Een persoonlijk cadeau met een foto van de baby. Print een mooie foto van de baby af op een product. Zo kun je bijvoorbeeld een mooie mok ontwerpen voor Vaderdag met een foto van de baby, een notitieboekje, een shirt, een kussen met foto, een sleutelhanger met foto. De opties zijn eindeloos met foto cadeaus. Met een foto cadeau kun je een prachtig moment vereeuwigen. Voor een kersverse vader is een fotocadeau van de baby natuurlijk het mooiste wat je kunt geven.

Verras de vader met een prachtig cadeau op Vaderdag. Je kunt natuurlijk persoonlijke cadeaus voor de baby met Vaderdag geven. Of ‘lieve Papa’ gerelateerde cadeaus ontwerpen. Met een fotocadeau kun je Vaderdag een speciaal moment maken. Verras de kersverse vader met een mooi en uniek cadeau op zijn eerste Vaderdag.

Last Updated on

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.