Vaderdag knutselen

Vaderdag is de dag in het jaar, waarop we vaders eren en laten zien hoe speciaal ze zijn. Dit kan door een lekker ontbijtje of een mooi cadeau, maar het dierbaarste cadeau voor vele vaders is toch wel een knutselwerkje, een tekening of ander projectje, waar je kind vol aandacht en liefde aan heeft gewerkt. Doe daarom hier leuk en originele ideetje op om te knutselen voor Vaderdag.

Bekijk alle Vaderdag cadeaus ->

Knutselen voor Vaderdag

Vaderdag knutselen met je baby.
In het zonnetje gezet worden tijdens Vaderdag blijft stiekem leuk, maar de meest bijzondere Vaderdag is wellicht de eerste Vaderdag. En ja ook met baby’s kun je al een uniek cadeau knutselen. Natuurlijk moet je, je baby helpen, maar toch zijn er leuke mogelijkheden zoals het maken van mooie kunstwerken met behulp van de voet- en/of handafdruk van je baby. Dit kan met behulp van vingerverf, maar je kunt ook een gipsafdruk laten maken.

Peuters.
Zodra je baby een peuter wordt zijn er meer mogelijkheden om een cadeau te maken. Peuters kunnen zelf al een mooie tekening of plakwerkje maken en dit aan papa geven. Een andere mogelijkheid is juist een foto te maken van het gemaakte kunstwerk en dit kunstwerk op een mok of telefoonhoesje te laten drukken.

Knutselwerkjes

Hoe ouder het kind, des te meer mogelijkheden om leuke Vaderdagcadeautjes te knutselen. Laat je kind bijvoorbeeld een plankje hout beschilderen en maak hiervan een WC-rolhouder. Een mooie bijpassende tekst is; “Voor een scheet van een vader, van je kleine drol”. Een andere optie is om een persoonlijke parkeerschijf te maken of maak samen je kind een mooi fotolijstje speciaal voor papa. Natuurlijk mag een een mooie foto van je kind niet ontbreken.

Met liefde speciaal voor papa gemaakt.

Bedenk, wanneer je samen je kind een Vaderdagcadeau gaat maken, altijd dat het niet alleen het eindresultaat is wat telt. Bij het knutselen van een cadeau voor papa is het belangrijkst dat het met liefde is gemaakt!

Last Updated on

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.