Vaderdag pakket

Wil jij jouw vader een origineel cadeau geven? Maak dan jouw cadeau helemaal zelf online. Je kunt jouw vader goed verwennen met een persoonlijk en zelfgemaakt cadeau. Wij vertellen jou hoe de beste Vaderdag cadeaus kunt maken en een mooi Vaderdag pakket kunt maken. Verras jouw Vader met een leuk cadeau pakket van zelfgemaakte cadeaus.

Bekijk alle Vaderdag cadeaus ->

Vaderdag pakket, enkele leuke tips.

Het bierpakket
Waar doe je een bierliefhebber nu meer een plezier mee dan met een eigen bierpakket. Houdt jouw vader wel van een drankje? Geef hem dan een bierpakket. Naast een paar van zijn favoriete biertjes kun je online de leukste cadeaus voor het bierpakket maken. Zo kun je zelf een bierpul en bierviltjes ontwerpen. Je kunt zelf foto’s en tekst toevoegen en zo unieke producten maken. Kies een grappige foto van jouw vader en laat deze op groot formaat afdrukken op de bierpul. Zo geef jij jouw vader een origineel cadeau voor Vaderdag.

Voor op kantoor
Je kunt ook een leuk pakket maken met kantoorartikelen voor jouw vader. Heb je meerdere broers en zussen? Maak dan allemaal een mooi product en voeg deze samen. Zo kun agenda’s ontwerpen, maar ook notitieboeken, muismatten, sleutelhangers, laptophoezen en nog veel meer wat jouw vader op kantoor kan gebruiken. Je kunt een thema aanhouden, of allemaal een uniek cadeau ontwerpen. Zo verras jij jouw vader met een prachtig geschenk.

Voor de chef
Kan jouw vader heerlijk koken? Maak dan een mooi pakket van cadeaus voor in de keuken. Je kunt online snijplanken, schorten en kookmutsen zelf ontwerpen. Maak een ‘Chef Papa’ pakket en laat deze tekst op alle producten drukken of borduren voor een uniek cadeau. Dit kun je nog combineren met een mooi kookboek en zo heb je een prachtig pakket voor jouw vader.

Wil jij een leuk Vaderdag pakket maken? Maak dan ook de producten zelf en zorg voor een origineel cadeau pakket. De mogelijkheden zijn eindeloos en binnen een paar klikken met de muis heb jij de mooiste cadeaus zelf ontworpen. Maak Vaderdag speciaal met de mooiste zelfgemaakte cadeaus voor jouw vader.

Last Updated on

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.