Vaderdag sleutelhanger

Ben jij op zoek naar een leuk cadeau voor Vaderdag om met jouw kind te maken? Je hoeft helemaal niet te knippen, plakken en rotzooi te maken om zelf een cadeau te maken. Online kun je de mooiste cadeaus ontwerpen en bestellen. Een leuk cadeau om samen met jouw kind te maken is een sleutelhanger. Je hebt dan een bijzonder cadeau die hij elke dag bij zich heeft. Het is een cadeau dat je makkelijk samen met een kind kan maken en je doet de vader toch het meeste plezier met een zelfgemaakt cadeau. Wij hebben de mogelijkheden voor het ontwerpen van een sleutelhanger voor jou op een rijtje gezet. Lees hieronder verder over de Vaderdag sleutelhanger.

Bekijk alle Vaderdag cadeaus ->

Sleutelhanger met een foto bedrukken

Zijn jullie pas net ouders geworden en wil je de kersverse papa een mooi cadeau geven van de baby? Kies dan een mooie babyfoto die je kunt laten afdrukken op de sleutelhanger. Natuurlijk is dit ook leuk om te doen wanneer de kinderen ouder zijn en zelf kunnen helpen bij het ontwerpen van de sleutelhanger. Wat is er nu leuker dan een mooie foto van de kinderen dagelijks bij je te kunnen dragen. Het is een cadeau waar je elke dag plezier van hebt. Kies een mooie foto van de kinderen of van het gezin en laat deze afdrukken op een sleutelhanger (Vaderdag sleutelhanger).

Vaderdag sleutelhanger, met tekst?

Om een persoonlijk tintje te geven aan jouw Vaderdag cadeau, kun je ook een mooie tekst laten drukken op de sleutelhanger. Heb jij een mooie quote of wat wijsheid voor op de sleutelhanger of misschien wel een persoonlijke tekst die jij jouw vader wilt meegeven? Je kunt een mooie tekst laten afdrukken op de sleutelhanger. Je kunt zelf de kleuren bepalen en het lettertype en zo eenvoudig een bijzonder Vaderdag cadeau ontwerpen. Een sleutelhanger met ‘Super Papa’ is misschien wel het leukste wat een vader kan krijgen.

Een sleutelhanger is een prachtig presentje voor Vaderdag. Het is een origineel cadeau met een persoonlijk tintje. Je kunt dit eenvoudig samen met kinderen maken. Ontwerp jouw eigen sleutelhanger en verras jouw vader op Vaderdag met een origineel cadeau.

Last Updated on

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.