Vaderdag zonder kind

Nog geen vader? Vier Vaderdag zonder kind met een mooi cadeau.
Vaderdag… allemaal goed en wel, maar wat als je nog helemaal geen vader bent? Want nu kan je nog heerlijk onverantwoord veel te veel drinken met je vrienden zonder de volgende ochtend de teleurgestelde blikken van je kroost te moeten ondergaan. Wat je vrouw van onderstaande gadgets vindt, laten we in het midden. Lees hieronder meer over een Vaderdag zonder kind.

Bekijk alle Vaderdag cadeaus ->

Vaderdag zonder kind.

  • Pratende flesopener

Jij wordt de ster van elk uit de hand gelopen feestje want enkel jij weet hoeveel biertjes er gedronken zijn. Je hebt namelijk een pratende flesopener in je bezit die exact bijhoudt hoeveel flessen geopend werden en bij een volgend feestje kan je hem gewoon resetten. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om een tien seconden durende boodschap voor je makkers in te spreken… “Beer is life, and you know it!”

  • Rocking Whisky glazen

Na het feestje van de vorige keer zijn jij en je vrienden toe aan een rustig avondje. Deze keer genieten jullie van een stevige whisky maar hoe meer de drank vloeit, hoe wijder de handgebaren worden en hoe meer het gevaar groeit dat jullie favoriete drankje met glas en al op de grond terecht komt. Dit is helemaal verleden tijd met een set van zes Rocking Whisky glazen! De ronde onderkant van het glas maakt het onmogelijk om ook nog maar één druppel te verspillen, hoe verhit de discussie ook mag worden. Ga dus voor meer whisky in je mond en minder op de grond!

  • Whiskey Stones

Nu heb je al onkantelbare glazen die de avond redden, maar de ijsblokjes hebben de smaak van je whisky helemaal verpest! Ook dit probleem is van de baan door de Whisky Stones van United Entertainment. Deze coole natuurstenen brengen de “rocks” helemaal terug naar je whisky! Je haalt de Whiskey Stones uit je vriesvak en ze zijn meteen klaar om je drankje te verfrissen. De stenen komen in een fluwelen opbergzakje en zijn afgerond waardoor er geen krassen gemaakt worden in je glas.

Treur deze Vaderdag dus niet omdat je nog geen kinderen hebt! Verras jezelf en je vrienden met deze gadgets voor een geweldige avond.

Leuke cadeautjes vind je op: PrachtigKado.nl/vaderdag-cadeau.

Last Updated on