Vaderdag zwanger

Je bent zwanger en Vaderdag komt eraan. Dit is natuurlijk het perfecte moment om de aanstaande vader even in het zonnetje te zetten. En met een gepersonaliseerd cadeau kan dit op een wel heel originele wijze. Het enige wat jij hoeft te doen is even je creativiteit te gebruiken. Lees hieronder meer over Vaderdag en zwanger (Vaderdag zwanger).

Hebben jullie al een koosnaampje voor je kleintje, dan is het heel erg leuk om dit op bijvoorbeeld een shirt te laten drukken. Eventueel met een geinige afbeelding van een baby dat tegelijk het geslacht verklapt doordat er overwegend roze of blauw te zien is.

Bekijk alle Vaderdag cadeaus ->

Vaderdag zwanger.

Een ander idee is om de foto van de eerste echo of de 3d afbeelding van de pretecho op een shirt, mok of zelfs broodtrommel te laten

zetten. Zo kan hij al met jullie kleintje pronken nog voor hij of zij er is. En welke aanstaande vader vindt het nou niet leuk om het over zijn baby te hebben.

Een leuke tekst misstaat ook niet, zeker als je de toekomstige vader al aanspreekt op zijn kwaliteiten. Teksten als ‘vader in spe’ of ‘bijna papa’ doen het altijd goed. Deze teksten kun je op een breed scala aan gebruiksvoorwerpen laten zetten waardoor je altijd iets leuks voor de papa vind.

Maar wil je echt origineel voor de dag komen dan kun je er ook voor kiezen om juist iets grappigs of geks over het vaderschap op een shirt te plaatsen. Een rare afbeelding waardoor hij het vaderschap even niet meer serieus neemt kan ook geinig zijn. Zeker als hij de eerste onder zijn vrienden is die papa wordt.

Ongetwijfeld zul je zelf ook nog wel een leuk of lief idee voor de toekomstige vader hebben. En eigenlijk maakt het helemaal niet uit wat je geeft, zolang je er je gevoel in stopt en een beetje dat van je baby zal het voor de toekomstige vader een geweldige verrassing zijn. Want op Vaderdag is hij nog geen vader, maar wordt wel alvast in het zonnetje gezet. En daar gaat het om, iemand blij maken!

Voor leuke cadeautjes kan je e.e.a. vinden op:

Last Updated on

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.